Αλεύρι ''Καλοπήτα΄΄ από μαλακό σιτάρι
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ιδανικό για την παρασκευή ψωμιού, πιτών και πίτσες
Αλεύρι ''Topaz Mill Hellas'' για κρουασάν
Ειδικά άλευρα με υψηλή γλουτένη, κατάλληλα για παρασκευή κρουασάν και είδη σφολιάτας
Αλεύρι "TOTAL MILL HELLAS" κίτρινο
Αλεύρι για παραδοσιακό χωριάτικο ψωμί. Δίνει γεύση, χρώμα και εξαιρετικής εμφάνισης κόρα. Χρησιμοποιείται και σε πρόσμιξη με τα άλλα κίτρινα ή τύπου 70%
Αλεύρι ''Total & Topaz Mill Hellas'' τύπου 70% δυνατό
Ειδικό αλεύρι υψηλής ποιότητας κατάλληλο για την παρασκευή ψωμιού τοστ και αρτοσκευάσματα πολυτελείας όπως πίτες, τυρόπιτες, διάφορα προϊόντα ζαχαροπλαστικής και ζύμης, που απαιτούν τη χρήση αλευριού υψηλής ποιότητας
Αλεύρι "ΜΥΛΟΙ ΑΣΩΠΟΥ" από καλαμπόκι
από καλαμπόκι
Αλεύρι κατάλληλο για ψωμί καλαμποκιού, συνήθως σε πρόσμιξη με άλευρα 70% και κίτρινα άλευρα
Αλεύρι "ΜΥΛΟΙ ΑΣΩΠΟΥ" σιμιγδάλι χονδρό
Σιμιγδάλι επιλεγμένο στα πρώτα στάδια της άλεσης, κατάλληλο για διάφορες εφαρμογές ζαχαροπλαστικής
Αλεύρι "ΜΥΛΟΙ ΑΣΩΠΟΥ" φύλλου
Εξαιρετικά καθαρό αλεύρι κατάλληλο για την παρασκευή φύλλου κρούστας όπου απαιτείται μεγαλύτερη αντοχή
Αλεύρι "ΜΥΛΟΙ ΑΣΩΠΟΥ" Sfoliata
Ενισχυμένο αλεύρι με ισοροπημένη ικανότητα και αντοχή για παραγωγή σφολιάτας
Αλεύρι "ΜΥΛΟΙ ΑΣΩΠΟΥ" ζαχαροπλαστικής απλό
Είναι ειδικά διαμορφωμένα για να επιτυγχάνουν το καλύτερο αποτέλεσμα με βάση τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζουν τα ζυμάρια της ζαχαροπλαστικής.Διαλεγμένα από ειδικές ποικιλίες μαλακών σιταριών κατάλληλες για να δίνουν ζυμάρια για πολύ μαλακές εφαρμογές
Είναι ειδικά διαμορφωμένα για να επιτυγχάνουν το καλύτερο αποτέλεσμα με βάση τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζουν τα ζυμάρια της ζαχαροπλαστικής.
Διαλεγμένα από ειδικές ποικιλίες μαλακών σιταριών κατάλληλες για να δίνουν ζυμάρια για πολύ μαλακές εφαρμογές